• +39 0141 999211
  • info@mobiliferrero.com

Living zone project

soggiorno-moderno-torino-4

LIVING ZONE PROJECT 

 

Place: Torino

In a historic and elegant residential complex in the centre of Turin, this living room has creates continuity with the kitchen and amplifies its spaces.

All the furnishings, as is our practice, have been studied in detail to render the room elegant and functional. The internally lit niches enhance the objects contained in them, while the TV is fixed at the centre of a frame made entirely by hand, concealing  the soundbar, Sky and other electronic devices at the bottom. The original chest of drawers in black lacquer and silver leaf is the absolute protagonist of the scene, creating a rock contrast that gives the whole room a cooler and more aggressive feel.